Χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι υψηλές θερμοκρασίες και οι τοπικές μπόρες ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Παρασκευή: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν τοπικά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και στο Αιγαίο βορειοδυτικοί 4-5 και τοπικά 6 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 37 βαθμούς στα κεντρικά, βόρεια και τα δυτικά, και από 21 έως 34 στα κεντρικά και νότια. Στο Αιγαίο θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και σταδιακά βόρειοι 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Τοπικές μπόρες ή καταιγίδες θα σημειωθούν το απόγευμα στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς.

Σάββατο: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν τοπικά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε περιοχές της Θράκης.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και στο Αιγαίο βορειοδυτικοί 5-6 και τοπικά 7 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 37 βαθμούς στα κεντρικά, βόρεια και τα δυτικά, και από 22 έως 34 στα κεντρικά και νότια. Στο Αιγαίο θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Τοπικές μπόρες ή καταιγίδες είναι πιθανό να σημειωθούν το απόγευμα στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς.