Καλός θα παραμείνει ο καιρός στο σύνολο σχεδόν της χώρας, με λίγες τοπικές βροχές να απασχολούν τα βορειοδυτικά ορεινά.

Τετάρτη: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις στο Νότιο Αιγαίο, νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην Ήπειρο και το βόρειο Ιόνιο με τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3-4 μποφορ και στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί 4-6 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς στα βόρεια, από 15 έως 30 στα κεντρικά ηπειρωτικά, από 15 έως 29 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 14 έως 23 βαθμούς (Στην Ήπειρο θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη). Στο Αιγαίο θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς.

Στην Αττική θα επικρατεί γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς.

Πέμπτη: Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στην Ήπειρο και το βόρειο Ιόνιο. Ηλιοφάνεια στην υπόλοιπη χώρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στα βόρεια 3-4 μποφορ και στο Νότιο Αιγαίο βορειοδυτικοί 4-5 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς στα βόρεια, από 16 έως 30 στα κεντρικά ηπειρωτικά, από 16 έως 32 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 14 έως 26 βαθμούς (Στην Ήπειρο θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη). Στο Αιγαίο θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς.

Στην Αττική θα επικρατεί αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς.