Ζεστός θα παραμείνει ο καιρός την Πέμπτη και την Παρασκευή, για να ακολουθήσει πτώση της θερμοκρασίας κυρίως από το βράδυ της Παρασκευής.

Πέμπτη Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα είναι αυξημένες το πρωί στην Στερεά, την Εύβοια και την δυτική Κρήτη οπού και θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές τις πρωϊνές ώρες στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι καλός.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ στα ηπειρωτικά, ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι 6-7 και τοπικά 8-9 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς στα κεντρικά και βόρεια, από 21 έως 35 στα δυτικά και νότια, και από 21 έως 31 στα ανατολικά. Στο Αιγαίο θα κυμανθεί από 23 έως 26 βαθμούς. Στο ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη η μέγιστη θα είναι 4-5 βαθμούς υψηλότερη.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές το πρωί στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6-7 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς.

Παρασκευή: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα αυξηθούν στα βόρεια μετά το μεσημέρι και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Περισσότερο γενικευμένα θα είναι τα φαινόμενα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν και στο βόρειο Αιγαίο και την Χαλκιδική πρός τις βραδυνές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4-5 και σταδιακά τοπικά 6 μποφορ στα ηπειρωτικά, και 6-7 και τοπικά 8 μποφορ στα πελάγη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς στα κεντρικά και βόρεια, και από 21 έως 34 στα ανατολικά και νότια. Στα δυτικά θα κυμανθεί από 21 έως 37 βαθμούς, ενώ στο Αιγαίο από 23 έως 27 βαθμούς (στα ανατολικά και στην Κρήτη εώς 32 βαθμούς τοπικά).

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βοριάδες 4-5 και τοπικά 6 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες πρόσκαιρα το μεσημέρι θα αυξηθούν. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4-5 μποφορ και σταδιακά 6 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς.