Πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία από το βράδυ της Δευτέρας σταδιακά από τα βορειοδυτικά, ενώ τοπικές βροχές θα απασχολήσουν την ίδια στιγμή αρκετές περιοχές.

Την Δευτέρα τοπικές βροχές και σποραδικες καταιγίδες θα σημειώνονται κυρίως στα ορεινά της Κεντρικής-Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, ενώ περισσοτερα θα είναι τα φαινόμενα στην Δυτική Ελλάδα.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 5-6 μποφορ και στα νότια πελάγη έως 7-8 μποφορ τοπικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς στα βόρεια, κεντρικά, και ανατολικά ηπειρωτικά, ενώ στα δυτικά θα κυμανθεί από 11 έως 18. Στα νησιά θα φτάσει τους 19-20 βαθμούς.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι βελτιωμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατούν τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές τις απογευματινές-βραδυνές ώρες με έμφαση στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς.

 

Την Τρίτη άστατος θα είναι ο καιρός στην Δυτική Ελλάδα, περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της Στερεάς και της Κρήτης, ενώ βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, καθώς και στο Ανατολικό Αιγαίο κατά τόπους. Στα υπόλοιπα τμήματα ο καιρός θα είναι γενικά βελτιωμένος.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί στα βόρεια 5-6 και τοπικά 7 μποφορ και στα νότια πελάγη δυτικοί 6-7 και τοπικά 8 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς στα βόρεια, από 9 έως 19 στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, ενώ στα δυτικά θα κυμανθεί από 10 έως 17. Στα νησιά θα φτάσει τους 18 βαθμούς.

Στην Αττική θα επικρατούν τοπικές νεφώσεις ενώ τις μεσημβρινές και απόγευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι βελτιωμένος με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5-6 και τοπικά 7 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς.

 

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι βελτιωμένος σε όλη την χώρα, ενώ τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν το απόγευμα στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί στα 5-6 μποφορ με σταδιακή εξασθένηση από τα βόρεια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς στα βόρεια, από 7 έως 20 στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, ενώ στα δυτικά θα κυμανθεί από 10 έως 17. Στα νησιά θα φτάσει τους 18 βαθμούς.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4-5 μποφορ με εξασθένηση και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς.