Άλλο ένα πρωί (Σάββατο 21/11/2020) με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες! Στους ψυχρότερους νομούς αυτοί της Δράμας, Σερρών και Ιωαννίνων.

 

Ψυχρές αέριες μάζες από την βορειοανατολική Ευρώπη σταδιακά επηρεάζουν την περιοχή μας προκαλώντας αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες στα ηπειρωτικά της χώρας μας. Αίσθηση προκαλεί για ακόμη μία μέρα η ελάχιστη των -8°C στον σταθμό του NorthMeteo στο Νευροκόπι.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και αύριο Κυριακή, καθώς οι ελάχιστες θερμοκρασίες σε μεγάλο κομμάτι της ηπειρωτικής χώρας με έμφαση σε Ήπειρο, Μακεδονία και Θράκη θα υποχωρήσουν κοντά στους 0°C ή και σε αρνητικά επίπεδα ακόμα και σε πεδινές περιοχές. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να ενημερώνεστε και μέσα από τα δελτία καιρού των μετεωρολόγων του NorthMeteo.

 

 

Δείτε επίσης: Παρασκευή 20/11/2020: Ελάχιστες θερμοκρασίες που εντυπωσιάζουν (φώτο)

 

Εντυπωσιακή αλλά και συνηθισμένη η διακύμανση της θερμοκρασίας στο Νευροκόπι Δράμας, η οποία από τους 13°C χθες το μεσημέρι, σήμερα το πρωί βρέθηκε στους -8°C, δηλαδή 21°C κάτω. Το διάγραμμα από τον σταθμό του NorthMeteo στο Νευροκόπι είναι εντυπωσιακό.