Ανεβαίνει η θερμοκρασία σταδιακά, ενώ τοπικές βροχές θα σημειωθούν σε αρκετές περιοχές την Παρασκευή.

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Αναλυτικά, την Πέμπτη 10/10 αναμένονται αραιές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα Επτάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν απο νότιες διευθύνσεις 3-5 μποφορ στα βορειότερα, και από βόρειες διευθύνσεις στα νότια, έως 5-6 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς στα δυτικά και βόρεια, από 14 έως 27 στα κεντρικά, ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, και από 18 έως 24 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική θα επικρατούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 25 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς.

 

Την Παρασκευή 11/10 αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες στο Νότιο Ιόνιο, την Δυτική Πελοπόννησο και την Δυτική Κρήτη.

Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατούν αραιές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην Πελοπόννησο, την Στερεά, την Θεσσαλία, την Ήπειρο, καθώς και σε περιοχές της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ στα ηπειρωτικά, και απο βόρειες διευθύνσεις 5-6 και τοπικά 7 μποφορ στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς στα βόρεια, από 15 έως 28 στα δυτικά, από 14 έως 27 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, και από 19 έως 24 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική θα επικρατούν αραιές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και το απόγευμα υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί 3-4 και αργότερα βορειοανατολικοί 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 22 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατούν αραιές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και το απόγευμα είναι πιθανό να σημειωθεί πρόσκαιρη βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 25 βαθμούς.

 

Το Σάββατο 12/10 αναμένεται βελτιωμένος καιρός στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Τοπικές βροχές είναι πιθανό να σημειώνονται το πρωί στα ορεινά της Θεσσαλίας και της Στερεάς.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ στα ηπειρωτικά, και απο βόρειες διευθύνσεις 5-6 και τοπικά 7 μποφορ στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς στα κεντρικά, ανατολικά και βόρεια, από 15 έως 28 στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά, και από 19 έως 23 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5-6 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 24 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 23 βαθμούς.