Καλοκαιρία θα επικρατήσει το Σάββατο, ωστόσο επιδείνωση με βροχές θα παρουσιάσει ο καιρός από την Κυριακή

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Το Σάββατο 21/3 αναμένεται ηλιοφάνεια, ενώ το απόγευμα αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν από τα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και στο Αιγαίο βόρειοι 4-5 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 στα κεντρικά και βόρεια , από 8 έως 21 στα δυτικά και νότια, από 8 έως 19 στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 10 έως 15 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός ενώ το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός ενώ το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς.

 

Την Κυριακή 22/3 αναμένονται νεφώσεις στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας με βροχές αρχικά στην Κρήτη, το Νότιο Αιγαίο, την Δυτική Ελλάδα, την Πελοπόννησο και από το απόγευμα στην Βόρεια Ελλάδα.

Τοπικά φαινόμενα δεν αποκλείονται κατά τόπους στην Ανατολική Στερεά, την Θεσσαλία και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 4-5 μποφορ στα πελάγη. Από αργά το βράδυ θα στραφούν σε βοριάδες στην βόρεια χώρα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 στα κεντρικά στα βόρεια, από 9 έως 17 στα δυτικά και νότια, από 9 έως 18 στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 10 έως 16 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών στα ορεινότερα τμήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με παροδικές βροχές τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς.