Σταδιακή ύφεση παρουσιάζει ο καιρός, με τις βροχές να επιμένουν στα νησιωτικά κυρίως τμήματα

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Την Πέμπτη 14/11 αναμένεται γενικά βελτιωμένος καιρός στα ανατολικά ηπειρωτικά και τις Κυκλάδες.

Στην Θεσσαλία, την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία αναμένονται παροδικές νεφώσεις, ενώ υπάρχει πιθανότητα για μεμονωμένες ασθενείς βροχές.

Στην Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν βροχές και στα παραθαλάσσια καταιγίδες.

Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες στο Ανατολικό Αιγαίο, ωστόσο γρήγορα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις στα πελάγη 4-5 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και βόρεια, από 12 έως 18 στα δυτικά, από 13 έως 20 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 15 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 19 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις, ενώ υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής τις βραδυνές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς.

 

Την Παρασκευή 15/11 αναμένονται τοπικές βροχές στο ανατολικό Αιγαίο τις πρωινές ώρες.

Στα δυτικά προβλέπονται βροχές κατά περιόδους κυρίως στα παραθαλάσσια τμήματα.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται βελτιωμένος καιρός με παροδικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4-5 μποφορ στο Νότιο Αιγαίο, και από νότιες διεθύνσεις 4-5 και τοπικά 6 μποφορ στο Ιόνιο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και βόρεια, από 12 έως 18 στα δυτικά, από 13 έως 20 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 15 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 19 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατουν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς.