Συνεχίζονται οι βροχές και οι καταιγίδες σε αρκετά τμήματα της ηπειρωτικής Ελλάδα.

Τετάρτη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες στα περισσότερα ηπειρωτικά τμήματα.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στην Στερεά, την Θεσσαλία, την Κεντρική-Ανατολική Μακεδονία και την Ανατολική Πελοπόννησο.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ, στο Αιγαίο βορειοδυτικοί 4-5 και τοπικά στα νοτιοανατολικά 6 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς στα κεντρικά, ανατολικά και βόρεια, και από 20 έως 32 στα δυτικά και νότια. Στο Αιγαίο θα κυμανθεί από 22 έως 29 βαθμούς.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν βροχές ή καταιγίδες κατά τόπους. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς.

Πέμπτη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα αυξηθούν μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες στην Ανατολική και βόρεια Πελοπόννησο, τμήματα της Στερεάς, της Θεσσαλίας και της Ηπείρου και στη Μακεδονία.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα κυρίως στα ηπειρωτικότερα τμήματα.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και στο Αιγαίο βορειοδυτικοί 4-5 και τοπικά 6 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς στα βόρεια και τα δυτικά, από 20 έως 33 στα κεντρικά, και από 21 έως 32 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Στο Αιγαίο θα κυμανθεί από 22 έως 29 βαθμούς.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια, κατά τόπους και σε άλλα τμήματα του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς.