Διαταραχή από την κεντρική Ευρώπη, θα επηρεάσει σταδιακά τη χώρα μας από αύριο Τετάρτη (13/6/2018) προκαλώντας αστάθεια σε Θεσσαλία και Μακεδονία.

Πιο συγκεκριμένα, ο καιρός θα ξεκινήσει με λίγες νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια, οι οποίες μέχρι το μεσημέρι θα αυξηθούν κατά μήκος της Πίνδου και σταδιακά και στα υπόλοιπα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας (Πελοπόννησο, Μακεδονία, Θράκη), όπου θα σημειωθούν καταιγίδες. Προς το απόγευμα/βράδυ αναμένεται οι καταιγίδες αυτές να επηρεάσουν και πεδινότερα τμήματα στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία, οι οποίες δεν αποκλείεται να έχουν και ισχυρό χαρακτήρα. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται σε περιοχές της δυτικής Μακεδονίας και στην πεδιάδα Θεσσαλονίκης-Γιαννιτσών, όπου δεν αποκλείονται ακόμα και χαλαζοπτώσεις.

Οι άνεμοι στα πελάγη από βόρειες διευθύνσεις στο Ιόνιο έως 5, στο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στα ηπειρωτικά μεταβλητοί ασθενείς. Τι μεσημβρινές ώρες τα παράκτια θα επηρεάζονται από θαλάσσια αύρα. Η διεύθυνση και η ένταησ των ανέμων θα διαφέρουν σημαντικά κατά τη διάρκεια εκδήλωσης καταιγίδων.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές αγγίζοντας ακόμα και τους 34-36° σε ηπειρωτικά μακρυά από τις ακτές. Στα παράκτια θα παραμείνει κοντά στους 30°C.

Για να παρακουλουθείτε όλα τα βιντεο της σελίδας μας ακολουθήστε το κανάλι μας το youtube ΕΔΩ, ενώ για να μένετε απόλυτα καιρικά ενημερωμένοι ακολουθήστε την ομάδα μας στο facebook ΕΔΩ.

αστάθεια Μακεδονία Θεσσαλία

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.