ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΟΡΕΣΤΗΣ

Άστατος και σήμερα ο καιρός σε αρκετές ηπειρωτικές περιοχές, με έμφαση στα ορεινά.

Συγκεκριμένα, βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν μετά το μεσημέρι στα ορεινά-ημιορεινά τμήματα της Δυτικής Μακεδονίας, της Ηπείρου, Θεσσαλίας, Στερεάς, Πελοποννήσου και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.. Στην Κεντρική Μακεδονία ο καιρός θα είναι βελτιωμένος και τα φαινόμενα θα εντοπίζονται μόνο στα ορεινά και θα είναι μεμονωμένα. Λίγες βροχές θα σημειωθούν στα ορεινά της Κρήτης.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5-6 μποφορ στο νοτιοανατολικό Αιγαίο, και βορειοδυτικοί 3-5 μποφορ στα υπόλοιπα τμήματα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, από 9 έως 19 στα κεντρικά και νότια και από 7 έως 19 στα δυτικά. Στα νησιά θα κυμανθεί από 14 έως 17 βαθμούς.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί γενικά αίθριος καιρός ή καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς.