Τοπικές βροχές θα σημειωθούν το Σάββατο στα κεντρικά και κυρίως τα νότια τμήματα της χώρας.

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Την Σάββατο 19/10 αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, οι οποίες στα κεντρικά και νότια θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στην Ανατολική Στερεά και την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο. Τοπικές βροχές είναι πιθανό να σημειωθούν στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Στην Κρήτη τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειώνονται καθ’ολη την διάρκεια της ημέρας.

Τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς στα δυτικά κεντρικά και βόρεια, και από 15 έως 25 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά. Στα νησιά του Αιγαίου θα κυμανθεί από 19 έως 23.

Στην Αττική θα επικρατούν νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 25 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 24 βαθμούς.

Την Κυριακή 20/10 αναμένεται ηλιοφάνεια σε όλη την χώρα. Τοπικές ομίχλες είναι πιθανό να σημειωθούν τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ στα ηπειρωτικά, και απο βόρειες διευθύνσεις 5-6 μποφορ στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς στα κεντρικά και βόρεια, και από 15 έως 26 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά. Στα νησιά του Αιγαίου θα κυμανθεί από 19 έως 23.

Στην Αττική θα επικρατεί γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 25 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 24 βαθμούς.