Βελτιωμένος καιρός πλέον στη χώρα μας με λίγες μόνο νεφώσεις στα βόρεια, θα συνεχίσει έτσι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Πάμε να δούμε αναλυτικά την πρόγνωση για το επόμενο τριήμερο.

Για αύριο Τρίτη (3/7) ο καιρός αναμένεται αίθριος σε όλη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια, οι οποίες θα είναι πιο πυκνές πάνω από τα ορεινά της Μακεδονίας, όπου το απόγευμα δεν αποκλείονται τοπικές μπόρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς, στα παράκτια τμήματα η θαλάσσια αύρα θα φτάσει τοπικά και τα 3 μποφόρ. Ενισχυμένο το μελτέμι στο Αιγαίο φτάνοντας τα 6-7 μποφόρ στα κεντρονότια, ενώ στο νότιο Ιόνιο οι βορειοδυτικοί θα φτάσουν και τα 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά πεδινά θα αγγίξει και τους 34-36°C (ίσως πρόσκαιρα και λίγο παραπάνω στα πεδινά της Θεσσαλίας). Στα παράκτια τμήματα η θερμοκρασία θα παραμείνει κοντά στους 30-32°C τις μεσημβρινές ώρες.

Την Τετάρτη (4/7), αλλά και την Πέμπτη (5/7) ο καιρός θα παραμείνει αίθριος και πάλι σε όλη τη χώρα. Ωστόσο στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν μπόρες/καταιγίδες. Μιρκό αλλά υπάρκτό το ενδεχόμενο να επηρεαστούν και πεδινότερα τμήματα κοντά σε ορεινούς όγκους. Οι άνεμοι και η θερμοκρασία δε θα παρουσιάσουν αξιόλογη μεταβολή.

Για να παρακουλουθείτε όλα τα βιντεο της σελίδας μας ακολουθήστε το κανάλι μας το youtube ΕΔΩ, ενώ για να μένετε απόλυτα καιρικά ενημερωμένοι ακολουθήστε την ομάδα μας στο facebook ΕΔΩ.