Περιορίζεται σταδιακά στην νότια χώρα και κυρίως την νησιωτική, η διαταραχή η οποία έδωσε κατά τόπους αρκετές βροχές, ήταν όμως και πάλι ιδιαίτερα επιλεκτική, καθώς άφησε ανεπιρέαστα, μεγάλο τμήμα της κεντρικής και βόρειας χώρας. Οι επόμενες ημέρες, δηλαδή ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ -ΣΑΒΒΑΤΟ δεν θα έχουν να μας δείξουν κάτι ιδιαίτερο από πλευράς καιρού, με την ηλιοφάνεια να επιστρέφει και την θερμοκρασία σε σταδιακή άνοδο για να φτάσει ξανά τους 25-26 βαθμούς κατά τόπους.
Η αστάθεια περιορίζεται στα πολύ ορεινά τμήματα της βόρειας χώρας και κυρίως το ΣΑΒΒΑΤΟ. Η ΚΥΡΙΑΚΗ δείχνει να φέρνει μαζί της μια νέα αλλαγή στον καιρό, πιθανώς να έχουμε ξανά δηλαδή έντονη αστάθεια, ενδεχόμενο για το οποίο θα μιλήσουμε και σε επόμενα δελτία μας για το αν αυτό θα συμβεί ή όχι.

Στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ο καιρός βελτιώνεται μετά από τις σημερινές τοπικές μπόρες και καταιγίδες, η ΠΕΜΠΤΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ θα κυλίσουν με λιακάδα, χωρίς βροχή και ασθενείς μεταβλητούς ανέμους. Οπως είναι φυσικό, η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο μιας και ο ήλιος θα είναι παρών. Η ΚΥΡΙΑΚΗ δείχνει να μας φέρνει ενίσχυση του ΒΑΡΔΑΡΗ και ίσως και κάποιες μπόρες εκ νέου, θα μιλήσουμε όμως γι αυτό και σε επόμενα δελτία μας.