Βελτιωμένος ο καιρός το επόμενο τριήμερο στη χώρα μας, με την αστάθεια να αποτελεί παρελθόν. Πάμε να δούμε αναλυτικά τον καιρό μέχρι και την ερχόμενο Παρασκευή (13/7/2018).

Είχαμε μιλήσει γι’ αυτήν την πιθανή εξέλιξη την προηγούμενη εβδομάδα (Εκτίμηση τάσης καιρού στην Ευρώπη έως τα μέσα Ιουλίου (χάρτης))

 

Πιο συγκεκριμένα αύριο Τετάρτη (11/7/2018) αναμένεται αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα, με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά, όπου δεν αποκλείονται όμβροι ή σύντομες μπόρες. Ωστόσο δε φαίνεται να επηρεάζονται πεδινά τμήματα της χώρας.
Οι άνεμοι από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις 2-3 μποφόρ, και στα κεντρονότια θαλάσσια τμήματα τοπικά 6-7 μποφόρ. Στα παράκτια ηπειρωτικά τμήματα τις μεσημβρινές/απογευματινές ώρες θα επικρατήσει θαλάσσια αύρα 2-3 μποφόρ.
Η θερμοκρασία σε άνοδο στα ηπειρωτικά θα αγγίξει και τους 34°C, ενώ στα παράκτια δε θα ξεπεράσει τους 28-30°C.

 

Την Πέμπτη (12/7) αλλά και την Παρασκευή (13/7) ο καιρός θα παραμείνει βελτιωμένος σε όλη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βορειότερα ορεινά τμήματα, όπου υπάρχει μικρή πιθανότητα για όμβρους ή σύντομες μπόρες. Και πάλι δεν αναμένεται να επηρεαστούν πεδινά τμήματα της χώρας.
Οι άνεμοι θα ενταθούν στο κεντρονότιο Αιγαίο φτάνοντας τοπικά τα 7, ίσως και τα 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα φτάσει σε κλειστά ηπειρωτικά τμήματα ακόμα και τους 35-37°C, ενώ στα πιο παράκτια δε θα ξεπεράσει τους 30-32°C.

 

Για να παρακουλουθείτε όλα τα βιντεο της σελίδας μας ακολουθήστε το κανάλι μας το youtube ΕΔΩ, ενώ για να μένετε απόλυτα καιρικά ενημερωμένοι ακολουθήστε την ομάδα μας στο facebook ΕΔΩ.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.