Βροχές θα απασχολήσουν κυρίως τα δυτικά-βορειοδυτικά τμήματα από το βράδυ της Παρασκευής

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Την Παρασκευή 6/3 αναμένεται αρχικά ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Από τις απογευματινές ώρες βροχές και καταιγίδες θα σημειώνονται κυρίως στην Ήπειρο, τα νησιά του Ιονίου, την Δυτική Στερεά, ενώ πιθανότητα πρόσκαιρων φαινομένων υπάρχει στην Θράκη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στα πελάγη 5-6 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 στα βόρεια , από 7 έως 15 στα δυτικά και νότια, από 7 έως 16 στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά και από 9 έως 16 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις οι οποίες αργότερα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς.

 

Το Σάββατο 7/3 αναμένονται βροχές και καταιγίδες τις πρωινές ώρες στα δυτικά.

Σταδιακά τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην Δυτική Μακεδονία και την Πελοπόννησο, ενώ τις βραδινές ώρες τοπικές βροχές θα σημειώνονται στην βόρεια χώρα, κυρίως στα ηπειρωτικότερα τμήματα.

Χιόνια θα σημειώνονται πάνω από τα 2000 μέτρα στα βόρεια ορεινά, και από τις βραδινές ώρες πάνω από τα 1500 στα βορειοδυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5-6 μποφορ έως 7-8 μποφορ τοπικά στα πελάγη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 στα κεντρικά στα βόρεια , από 8 έως 18 στα δυτικά και νότια, από 8 έως 19 στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά και από 11 έως 16 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις οι οποίες αργότερα θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών τις απογευματινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι-νοτιοανατολικοί 5-6 και τοπικά 7 και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις οι οποίες αργότερα θα αυξηθούν και τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4-5 και αργότερα 6 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς.