Βροχές και καταιγίδες αναμένονται κυρίως στα δυτικά το επόμενο διήμερο

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Την Τετάρτη 6/11 αναμένονται τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώσουν και στην Ήπειρο, το Ιόνιο και την Δυτική Στερεά αναμένονται βροχές και καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι.

Τα φαινόμενα θα είναι εντονότερα στα βορειοδυτικά και κυρίως στην Κέρκυρα.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι καλός με παροδικές νεφώσεις οι οποίες θα δώσουν τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στο Ανατολικό Αιγαίο.

Πιθανότητα για τοπικές βροχές υπάρχει και στην Θράκη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη από νότιες διευθύνσεις 5-6 και τοπικά 7 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και βόρεια, από 12 έως 21 στα δυτικά, από 13 έως 23 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 15 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις οι οποίες αργότερα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 22 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατούν παροδικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς.

 

Την Πέμπτη 7/11 αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο, το Ιόνιο, την Δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο.

Σταδιακά μέσα στην ημέρα τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, οπού θα είναι τοπικά, και στην δυτική Θεσσαλία.

Τοπικές ασθενείς βροχές θα σημειωθούν στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη από νότιες διευθύνσεις 5-6 και τοπικά 7 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και βόρεια, από 12 έως 23 στα δυτικά, από 13 έως 24 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 15 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική θα επικρατουν νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατουν νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Αργά το βράδυ υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς.