ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΜΠΛΕ: Εδώ, μέσα στην ημέρα, οι συννεφιές – κυρίως προς το μεσημέρι- θα δίνουν διάσπαρτες μπόρες ή και καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην δυτική χώρα, θα έχουν και αξιόλογο χαρακτήρα. Θα υπάρχουν όμως και διαστήματα ηλιοφάνειας, αρκετά μεγάλα στα νοτιότερα τμήματα. Βελτίωση του καιρού απο τις βραδυνές ώρες.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΜΩΒ ( ΠΙΝΔΟΣ): Στα ορεινά τμήματα της Πίνδου, και κυρίως περιοχές που κοιτάνε προς το Ιόνιο, μέσα στην ημέρα, θα σημειωθούν αξιόλογες βροχές ή και καταιγίδες με σημαντικά ύψη βροχής. Εδώ ο καιρός θα βελτιωθεί προς το βραδάκι.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΓΑΛΑΖΙΟ: Σε αυτά τα τμήματα, η μέρα θα κυλίσει με αραιές συννεφιές, οι οποίες προς το μεσημέρι και έως το βραδάκι, θα πυκνώσουν τόσο ωστε να αφήσουν λίγες ασθενείς βροχές- ψιχάλες. Δεν αποκλείονται πολύ σύντομης διάρκειας και μικρής έκτασης καταιγίδες με χαμηλά οστόσο ύψη βροχής. Γενικά τα φαινόμενα εδώ θα είναι κατα βάση ασθενή και όχι αξιόλογα. Ο καιρός θα καθαρίσει και εδώ προς το βράδυ. Στα νοτιότερα τμήματα, οι βροχές αυτές θα έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε λάσπη.

ΑΤΤΙΚΗ: Αραιές συννεφιές, πρόσκαιρα αυξημένες προς το μεσημέρι-απόγευμα, οπότε και θα σημειωθεί ασθενής λασποβροχή-ψιχαλίσματα κατά τόπους. Ο καιρός θα καθαρίσει προς το βράδυ με τις αραιές νεφώσεις να παραμένουν προς τον Σαρονικό και νοτιότερα. Θερμοκρασία έως 27 βαθμούς στα ηπειρωτικά, όχι πάνω απο 21-22 στα παράκτια.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες κυρίως προς το μεσημέρι. Ασθενείς βροχές θα σημειωθούν μεταξύ μεσημεριού-απογεύματος, γενικά φαινόμενα μικρής διάρκειας και όχι αξιόλογα. Προς το βράδυ ο καιρός θα καθαρίσει. Η θερμοκρασία γύρω στους 23-24 βαθμούς αργά το μεσημέρι.

greeceΒ

[ad name=”InsidePostBanner”]