Ένα εξαιρετικά σπάνιο γεγονός , αυτό της οπισθοδρόμησης και βάθυνσης του χαμηλού που ήδη μας επιρεάζει τώρα θα συμβεί το επόμενο 36άωρο πάνω απο την χώρα μας. Αποτέλεσμα αυτού είναι να έχουμε μια υποτροπή του καιρού σε όλη την έκταση ανατολικά της Πίνδου. Οι βροχές λοιπόν θα ενταθούν εκ νέου απο τα ξημερώματα της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ σε όλες τις περιοχές από το ύψος της Μακεδονίας-Θεσσαλίας και ανατολικότερα- νοτιότερα. Τα εντονότερα φαινόμενα στην ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΤΕΡΕΑ-ΕΥΒΟΙΑ-ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ-ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ.

Υποχώρηση της κακοκαιρίας απο το ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ. Πυκνές χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά, περίπου πάνω απο τα 1200m.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Βροχερό θα καταστεί το σκηνικό του καιρού την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ αλλά κατά περιόδους και το ΣΑΒΒΑΤΟ. Αυτή την φορά τα φαινόμενα φαίνεται να είναι αξιόλογα, θα βοηθήσει σε αυτό και η ύπαρξη βαρδάρη ο οποίος θα φυσάει γύρω στα 3-4 μποφόρ κατά διαστήματα. Βελτίωση του καιρού απο το απόγευμα του ΣΑΒΒΑΤΟΥ ενώ η συννεφιά θα διατηρηθεί μέχρι και το μεσημέρι της ΚΥΡΙΑΚΗΣ οπότε και θα αρχίσει να σπάζει. Βελτιωση και άνοδος της θερμοκρασίας απο ΔΕΥΤΕΡΑ.