Σημαντική άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία από την Παρασκευή, φτάνοντας και ξεπερνώντας του 35 βαθμούς τοπικά, ενώ από την Κυριακή αναμένονται και πάλι βροχές.

Παρασκευή: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις σε όλη την χώρα. Τοπικές μπόρες κυρίως στα βόρεια ορεινά το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί στα βόρεια 3-4 μποφορ, και στα πελάγη 5 έως 6 μποφορ τοπικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς στα βόρεια, από 18 έως 33 στα κεντρικά και από 18 έως 31 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, ενώ στα δυτικά θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς. Στο Αιγαίο θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς.

Σάββατο: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις σε όλη την χώρα. Τοπικές μπόρες κυρίως στα βόρεια ορεινά το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν απο μεταβλητοί 3-4 στα βόρεια, στα νότια βορειοδυτικοί 4-5 μποφορ και τοπικά στα Δωδεκάνησα έως 6.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 36 βαθμούς στα κεντρικά και βόρεια, από 19 έως 34 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, καθώς και από 18 έως 34 στα δυτικά. Στο Αιγαίο θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς.

Κυριακή: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις σε όλη την χώρα, οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν στα βορειοανατολικά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στην Θράκη και έπειτα στην Ανατολική Μακεδονία. Μέχρι το βράδυ οι βροχές θα επεκταθούν και σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3-4 μποφορ στα βόρεια και στα πελάγη 5-6 και τοπικά 7 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς στα κεντρικά και βόρεια, από 21 έως 32 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, καθώς και από 20 έως 35 στα δυτικά. Στο Αιγαίο θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4-5 μποφορ με εξασθένηση και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς.