Τοπικές βροχές θα απασχολήσουν αρκετές περιοχές, ενώ επιδείνωση θα παρουσιάσει την Δευτέρα ο καιρός στα νότια

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Την Κυριακή 29/3 αναμένονται λίγες τοπικές βροχές στα βόρεια τις πρωινές ώρες.

Τις μεσημβρινές ώρες τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα περισσότερα ηπειρωτικά, κυρίως στα ορεινά, ενώ θα υπάρχουν σημαντικά διαστήματα βελτίωσης.

Λίγα χιόνια θα σημειωθούν πάνω από τα 1700-1800 μέτρα.

Τοπικές βροχές θα σημειώνονται στα νησιά του κεντρικού και βορείου Αιγαίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 στα κεντρικά και βόρεια, από 6 έως 16 στα δυτικά και νότια, από 7 έως 16 στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 9 έως 15 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές ώρες αλλά και διαστήματα βελτίωσης. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες. Αργότερα ο καιρός θα βελτιωθεί, ενώ τοπικές βροχές είναι πιθανό να σημειωθούν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς.

 

Την Δευτέρα 30/3 αναμένονται τοπικές βροχές κυρίως στα περισσότερα ημιορεινά-ορεινά ηπειρωτικά και λίγα χιόνια πάνω από τα 1800-1900 μέτρα.

Τις βραδινές ώρες βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στην Πελοπόννησο και το Νότιο Αιγαίο.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί στο Νότιο Αιγαίο 5-6 και τοπικά 7 μποφορ και στο Βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί 4-5 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 στα κεντρικά και βόρεια, από 7 έως 18 στα δυτικά και νότια, από 7 έως 16 στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 9 έως 15 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα δυτικά και βόρεια, ενώ το βράδυ βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα ορεινά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς.