Άστατος ο καιρός στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας με κάποιες βροχές. Αίθριος στα υπόλοιπα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook και στο instagram, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Τετάρτη 21/10/2020

  • Νεφώσεις με βροχές ασθενούς έως μέτριας έντασης στην Εύβοια, την ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες, τη βόρεια Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς την ανατολική Πελοπόννησο.
  • Σταδιακή εξασθένηση και παύση των φαινομένων από το απόγευμα στην Εύβοια, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο.
  • Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατεί καλοκαιρία με λίγες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες θα είναι πρόσκαιρα αυξημένες μέχρι το μεσημέρι στο βόρειο Αιγαίο.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα ηπειρωτικά ασθενείς, στο Ιόνιο 3-4 μποφόρ και στο Αιγαίο και τα ανατολικά ηπειρωτικά 6-7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22°C στα κεντρικά και βόρεια, από 12 έως 23°C στα δυτικά, από 12 έως 21°C στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, και από 18 έως 21°C στα νησιά του Αιγαίου.

  • Στην Αττική αναμένεται συννεφιά κατά διαστήματα αυξημένη με ασθενείς βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Πιθανότητα για παροδικές ασθενείς βροχές και στην πόλη. Παύση φαινομένων προς το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 και τοπικά στα ανατολικότερα 6-7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς.
  • Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες, οι οποίες σταδιακά θα διαλυθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 2-3 μποφόρ σε εξασθένηση από το μεσημέρι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς.

 

Πέμπτη 22/10/2020

  • Νεφώσεις με βροχές ασθενούς έως μέτριας έντασης στις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη.
  • Ασθενείς βροχές στα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες με βελτίωση από το μεσημέρι.
  • Στην υπόλοιπη χώρα ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες σε ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα ηπειρωτικά ασθενείς και στα πελάγη 5-6 μποφόρ (πρόσκαιρα το πρωί στο κεντρο-νότιο Αιγαίο έως 7 μποφόρ).

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 24°C στα κεντρικά και βόρεια, από 12 έως 24°C στα δυτικά, από 11 έως 23°C στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, και από 18 έως 21°C στα νησιά του Αιγαίου.

  • Στην Αττική αναμένεται συννεφιά κατά διαστήματα αυξημένη, η οποία από το μεσημέρι και μετά θα δώσει τη θέση της σε μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4-5 σε εξασθένηση προς το βράδυ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς.
  • Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς.