Επιμένει και την Πέμπτη η κακοκαιρία “Ηρα”, με τις έντονες βροχές που θα σημειώνονται κατά την διάρκεια της Τετάρτης να συνεχίζονται κυρίως σε περιοχές της βόρειας και δυτική χώρας.

Αναλυτικότερα, από τις πρωϊνές ώρες θα σημειώνονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπου ισχυρές, στο μεγαλύτερο μέρος της Μακεδονίας (ιδιαίτερη προσοχή στην Χαλκιδική, οπού ήδη έχουν σημειωθεί έντονα φαινόμενα), καθώς και σε περιοχές της δυτικής Ελλάδας και του Ιονίου. Σταδιακά μέσα στην ημέρα τα φαινόμενα θα επεκταθούν ανατολικότερα, σε περιοχές της Θράκης και του βορειοανατολικού Αιγαίου, και πρός το βράδυ θα εξασθενήσουν. Καταιγίδες τοπικά έντονες επίσης θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά τμήματα της δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου το απόγευμα.

Οι άνεμοι δυτικοί-δυτικοί βορειοδυτικοί έως πολύ ισχυροί στο Ιόνιο και το νότιο Αιγαίο, δυτικών-βορειοδυτικών διευθύνσεων έως μέτριοι στα βορειότερα. Η θερμοκρασία αμετάβλητη.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα δώσουν τοπικές μπόρες στα ορεινά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι δυτικοί έως μέτριοι, η θερμοκρασία αμετάβλητη.

Στην Θεσσαλονίκη θα σημειώνονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους, ενώ πρός τις απογευματινές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί έως μέτριοι, η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση.

 

Για να παρακουλουθείτε όλα τα βιντεο της σελίδας μας ακολουθήστε το κανάλι μας το youtube ΕΔΩ, ενώ για να μένετε απόλυτα καιρικά ενημερωμένοι ακολουθήστε την ομάδα μας στο facebook ΕΔΩ.

 

Δείτε επίσης από τη χθεσινή επικαιρότητα:
Shelf Cloud πριν λίγο στη Θεσσαλονίκη
Κακοκαιρία Ήρα: Τα timelapse της ημέρας (26/6/2018)
Πλημμύρησαν περιοχές στη Σιθωνία Χαλκιδικής (26/6/2018)

κακοκαιρία Ήρα Νεφέλη χάρτης προειδοποιήσεων κακοκαιρία Ήρα Νεφέλη χάρτης προειδοποιήσεων