Συνεχίζεται και αύριο (22/1/2019) η κακοκαιρία στην χώρα με βροχές και ισχυρές καταιγίδες ιδιαίτερα στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα στην Ήπειρο και την δυτική Στερεά προβέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Στα βόρεια επίσης προβλέπονται έντονες κατά περιόδους βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στην Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται για το Ανατολικό κυρίως Αιγαίο.

Έντονες επίσης θα είναι οι χιονοπτώσεις στα ορεινά πάνω από τα 900-1200 μέτρα στα κεντρικά και βόρεια.

Στα κεντρικά τα εντονότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται στα δυτικότερα της Θεσσαλίας, ενώ στην Στερεά οι βροχές θα είναι περισσότερο πρόσκαιρες. Στην Πελοπόννησο τα φαινόμενα θα ενταθούν τις βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτίων διευθύνσεων στα πελάγη 6 με 7 και τοπικά 8 μποφορ, φτάνοντας τα 9 μποφορ στο Αιγαίο σταδιακά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3°C έως 12°C στα δυτικά κεντρικά και βόρεια, από 5°C έως 14°C στα νότια ηπειρωτικά και από 9°C έως 16°C στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αθήνα θα επικρατούν αρχικά παροδικές νεφώσεις ωστόσο το βράδυ θα σημειωθεί βροχή ή παροδική καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4-5 και σταδιακά έως 6 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατούν νεφώσεις με βροχές κατά διαστήματα έντονες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοανατολικοί 4-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς.