Βελτιώνεται πρόσκαιρα ο καιρός την Πέμπτη, με λίγες βροχές και χιόνια στα ημειορεινά να σημειώνονται τις πρώτες πρωϊνές ώρες στην Ανατολική Στερεά. Εκ νέου βροχές και χιόνια στα ημιορεινά από την Παρασκευή.

Οι βροχές στην Ανατολική Στερεά, την Έυβοια και την βορειοανατολική Πελοπόννησο  θα συνεχιστούν και μέσα στις νυχτερινές και πρώτες πρωϊνές ώρες, με τα φαινόμενα να εξασθενούν και να σταματούν μέχρι το πρωί. Τα χιόνια θα σημειώνονται πάνω από τα 400 περίπου μέτρα στην Στερεά, τα 600 στην Αττική και τα 700 στην βορειοανατολική Πελοπόννησο.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι βελτιωμένος με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα Δωδεκάνησα τις πρώτες πρωϊνές ώρες, ενώ στην Κρήτη οι βροχές και τα χιόνια στα ορεινά θα παραμείνουν μέσα στην ημέρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν βοριάδες 7-8 μποφόρ στο Αιγαίο και 5-6 και τοπικά 7 στο Ιόνιο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 10 στα κεντρικά και βόρεια, από 2 έως 13 στα δυτικά, από 2 έως 10 στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 8 έως 14 στο νότιο Αιγαίο.

Στην Αττική θα σημειώνονται βροχές και χιόνια πάνω από τα 500 περίπου μέτρα,  και μέχρι τα 400 στα βορειοδυτικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6-7 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 10 βαθμούς. Στα βόρεια του νομού θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι βελτιωμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5-6 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 9 βαθμούς.