Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στα περισσότερα τμήματα, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Την Πέμπτη 9/4 αναμένεται ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές, ωστόσο παροδικές νεφώσεις θα επικρατούν στο Νότιο Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στη Ρόδο.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6-7 μποφορ στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 19 στα κεντρικά και βόρεια, από 5 έως 20 στα δυτικά, από 5 έως 17 στα ανατολικά ηπειρωτικά, και από 9 έως 16 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5-6 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς.

 

Την Παρασκευή 10/4 αναμένεται ηλιοφάνεια στο σύνολο της χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 5-6 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 21 στα κεντρικά και βόρεια, από 7 έως 22 στα δυτικά, από 7 έως 20 στα ανατολικά ηπειρωτικά, και από 10 έως 17 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς.