Κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες θα επικρατήσει την Τετάρτη και την Πέμπτη στο Νότιο Αιγαίο

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Την Τετάρτη 15/1 αναμένονται αραιές νεφώσεις κυρίως στα κεντρικά και νότια.

Υπάρχει πιθανότητα τοπικών ασθενών φαινομένων στην Εύβοια και τα ορεινά της Ανατολικής Στερεάς.

Στην Κρήτη θα σημειώνονται βροχές οι οποίες αργότερα θα ενταθούν και θα σημειωθούν καταιγίδες.

Σταδιακά τα φαινόμενα θα επεκταθούν και στα νότια Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5-6 μποφορ στα πελάγη και τοπικά 7 μποφορ στο Νότιο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 11 στα κεντρικά και βόρεια, από 3 έως 15 στα δυτικά και νότια, από 3 έως 12 στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 6 έως 15 στα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου.

Στην Αττική θα επικρατούν αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5-6 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς.

 

Την Πέμπτη 16/1 αναμένονται αραιές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά.

Τοπικές βροχές είναι πιθανό να σημειωθούν στην Εύβοια.

Στην Κρήτη θα σημειώνονται βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα εξασθενήσουν από το μεσημέρι και μετά, ενώ στα Δωδεκάνησα τα φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στην περιοχή της Ρόδου και της Καρπάθου.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6-7 και τοπικά 8 μποφορ στα πελάγη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 12 στα κεντρικά και βόρεια, από 4 έως 16 στα δυτικά και νότια, από 4 έως 12 στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 6 έως 14 στα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου.

Στην Αττική θα επικρατούν λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5-6 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς.