Με βροχές και καταιγίδες θα εορταστεί η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου κυρίως στα κεντρικά και νότια

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook και στο instagram, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Τρίτη 27/10/2020

  • Αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώσουν μετά το μεσημέρι στην βόρεια χώρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4-5 μποφορ στα πελάγη, και απο δυτικές στο Νότιο Αιγαίο με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 στα κεντρικά και βόρεια, από 13 έως 22 στα δυτικά, από 14 έως 23 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, και από 19 έως 23 στα νησιά του Αιγαίου.

  • Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοανατολικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς.
  • Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις οι οποίες αργότερα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς.

 

Τετάρτη 28/10/2020

  • Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους έντονες θα σημειώνονται τις πρωινές ώρες στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο καθώς και την δυτική και νότια Κρήτη, ενώ τοπικές βροχές θα σημειώνονται στην Στερεά, την Θεσσαλία και κατά τόπους στην Θράκη και τα νοτιότερα τμήματα της Ηπείρου.
  • Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τα έντονα φαινόμενα θα επεκταθούν στην Στερεά, τις Κυκλάδες και την Θεσσαλία. Σταδιακή ύφεση θα υπάρξει στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο και την Κρήτη.
  • Μέχρι τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα παραμείνουν στην Θεσσαλία και την βόρεια Στερεά, ενώ θα επεκταθούν στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.
  • Βροχές θα σημειώνονται τις βραδινές ώρες στα παράκτια τμήματα της Μακεδονίας και της Θράκης καθώς και το βορειοανατολικό Αιγαίο.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5-6 και τοπικά 7-8 μποφορ στα πελάγη, ενώ στα δυτικά και βόρεια θα στραφούν σε βοριάδες 3-5 μποφορ μέχρι τις βραδινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 στα κεντρικά και βόρεια, από 13 έως 23 στα δυτικά, από 14 έως 21 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, και από 19 έως 23 στα νησιά του Αιγαίου.

  • Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές οι οποίες τις μεσημβρινές ώρες θα ενταθούν και θα σημειωθούν καταιγίδες. Ύφεση θα υπάρξει το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν απο νότιες διευθύνσεις 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς.
  • Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν και τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και από το βράδυ βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς.