Κορυφώνεται η ζέστη στη χώρα, με την θερμοκρασία να φτάνει τους 40 βαθμούς σε αρκετές περιοχές

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Την Παρασκευή 31/7 αναμένεται γενικά αίθριος καιρός σε όλη την χώρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθυνσεις 4-5 έως και τοπικά 6 μποφορ στα πελαγη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 41 στα κεντρικά και βόρεια, από 23 έως 40 στα δυτικά και νότια, από 23 έως 38 στα ανατολικά ηπειρωτικά, και από 25 έως 34 στα νησιά του Αιγαίου.

 

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 37 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς.

 

 

Το Σάββατο 1/8 αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν στα βόρεια ηπειρωτικά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα ορεινά της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας και της βόρειας Στερεάς.

Πρός τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα επηρεάζουν σε τοπικό επίπεδο και πεδινότερες περιοχές στην Θεσσαλία, την Μακεδονία και την Θράκη.

Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθυνσεις 4-5 έως και τοπικά 6 μποφορ στα πελαγη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 40 στα κεντρικά και βόρεια, από 23 έως 40 στα δυτικά και νότια, από 22 έως 39 στα ανατολικά ηπειρωτικά, και από 25 έως 34 στα νησιά του Αιγαίου.

 

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 38 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ορεινά. Τις βραδινές ώρες είναι πιθανό τα φαινόμενα να επηρεάσουν και την πόλη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 38 βαθμούς.