Σποραδικές βροχές θα απασχολήσουν την Παρασκευή κυρίως τα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη, καθώς και κάποια νησιά του Αιγαίου.

Πιο συγκεκριμένα αύριο Πέμπτη προβλέπεται γενικά βελτιωμένος καιρός με τοπικές νεφώσεις οι οποίες στην Εύβοια και τον Έβρο θα είναι παροδικά αυξημένες και θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές πρός τις βραδυνές ώρες.

Άνεμοι: ΒΒΑ στο Αιγαίο, 5-6 και τοπικά 7 μποφόρ

Θερμοκρασία: Από 11 έως 24 στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, έως 22 στα υπόλοιπα. Στο Αιγαίο έως 21-22 βαθμούς, στα Δωδεκάνησα 2-3 βαθμούς υψηλότερη.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι βελτιωμένος με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα αυξηθούν μέσα στην ημέρα. Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΒΑ έως 5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς.

Την Παρασκευή στα ανατολικά ηπειρωτικά, την βόρεια χώρα και το Αιγαίο θα έχουμε νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με λίγες τοπικές βροχές τις πρωϊνές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη, κυρίως στα ορεινά, και πιθανώς στα πόδια της Χαλκιδικής.

Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην ανατολική Στερεά, στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα (τοπικά), και κυρίως στην Εύβοια και την Κρήτη.

Άνεμοι: ΒΒΑ στο Αιγαίο, 5-6 και τοπικά 7 μποφόρ

Θερμοκρασία: Από 12 έως 24 στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, έως 21 στα υπόλοιπα. Στο Αιγαίο έως 20-21 βαθμούς, στα Δωδεκάνησα 2-3 βαθμούς υψηλότερη.

Στην Αττική θα επικρατούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΒΑ έως 5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς.