Νέα μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός την Δευτέρα με βροχές οι οποίες θα απασχολήσουν κυρίως τα ανατολικά και νότια τμήματα, ενώ πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook και στο instagram, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Κυριακή 18/10/2020

  • Τις πρωινές ώρες τοπικές βροχές θα σημειώνονται στο Ανατολικό Αιγαίο, καθώς και στα βόρεια Δωδεκάνησα.
  • Τις βραδινές ώρες βροχές θα σημειωθούν στην Ανατολική Μακεδονία, την Χαλκιδική, τις Σποράδες και πρός τα ξημερώματα στην Ανατολική Θεσσαλία και την βόρεια Ευβοία.
  • Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατεί καλοκαιρία με λίγες τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθύνσεις 4-5 και τοπικά 5-6 μποφορ στα πελάγη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 στα κεντρικά και βόρεια, από 15 έως 23 στα δυτικά, από 16 έως 25 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, και από 20 έως 24 στα νησιά του Αιγαίου.

  • Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οί οποίες αργότερα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς.
  • Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες αργότερα θα αυξηθούν. Τις βραδινές ώρες υπαρχει πιθανοτητα προσκαιρης βροχής κυρίως στα νότια του νόμου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοι 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς.

 

Δευτέρα 19/10/2020

  • Τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες τοπικές βροχές θα σημειώνονται στην Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, ενώ υπάρχει πιθανότητα καταιγίδων στην Ανατολική Θεσσαλία και την βόρεια Στερεά και Ευβοια.
  • Τις μεσημβρινες ώρες τοπικές βροχές θα σημειωθούν και στην Πελοπόννησο, καθώς και στο Νότιο Αιγαίο. Τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν στην νότια Πελοπόννησο και την Κρήτη.
  • Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιότερα νησιωτικα τμήματα και στην Ανατολική Θεσσαλία.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοι 6-7 μποφορ στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 στα κεντρικά και βόρεια, από 13 έως 22 στα δυτικά, από 14  έως 22 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, και από 19 έως 22 στα νησιά του Αιγαίου.

  • Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρωινες και μεσημβρινες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς.
  • Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικες νεφώσεις, ενώ υπαρχει πιθανοτητα προσκαιρης βροχής νωρίς το πρωι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς.