Υποχωρεί μέσα στην Πρωτομαγιά η αυξημένη συννεφιά και οι τοπικές λασποβροχές που απασχόλησαν μεγάλο μέρος της ηπειρωτικής χώρας με εξαίρεση την Θράκη και την ανατολική Μακεδονία. Η ηλιοφάνεια θα κυριαρχεί σχεδόν σε όλες τις περιοχές της χώρας μας, με τον καιρό να είναι κατάλληλος για κάθε είδους εξόρμηση. Ανεμοι μεταβλητοί ασθενείς.
Δεν ισχύει το ίδιο για τα ορεινά τμήματα κατά μήκος της ΠΙΝΔΟΥ, από το εσωτερικό δηλαδή της Στερεάς μέχρι και την Ηπειρο. Σε αυτά τα τμήματα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν μπόρες ή και τοπικές καταιγίδες μικρής όμως έκτασης. Δεν αναμένεται να βρέξει στα υπόλοιπα τμήματα.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές συννεφιές κατά περιόδους. Η θερμοκρασία σε άνοδο, θα φτάσει και τους 26 βαθμούς κατά τόπους. Μεταβλητοί ασθενείς οι άνεμοι. Γενικά καλός ο καιρός για κάθε είδους εξόρμηση.
ΑΤΤΙΚΗ: Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές συννεφιές. Πρόσκαιρα αυτές θα αυξηθούν στα ορεινότερα τμήματα, χωρίς όμως να δώσουν κάτι αξιόλογο. Πιθανοί όμβροι στα δυτικότερα ορεινά τις θερμές ώρες. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο. Ασθενείς οι άνεμοι.