ΣΑΒΒΑΤΟ 28/4: Πρόσκαιρη ενίσχυση των βοριάδων κυρίως στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο. Η έντασή τους τοπικά θα αγγίξει και τα 7-8 μποφόρ. Ενίσχυση του ΒΑ ανέμου και σε ανατολική Μακεδονία Θράκη, με εντάσεις γύρω στα 6-7 μποφόρ κατά τόπους. Απνοια-μεταβλητοί ασθενείς άνεμοι στα υπόλοιπα τμήματα. Ανατολικοί άνεμοι μέτριων εντάσεων στην δυτική Ελλάδα ( 3-4 μποφόρ).
ΚΥΡΙΑΚΗ 29/4: Εξασθένηση των βοριάδων στο Αιγαίο. Μεταβλητοί ασθενείς οι άνεμοι στα υπόλοιπα τμήματα και το Ιόνιο. Θαλάσσιες αύρες το μεσημέρι στα παράκτια των ηπειρωτικών τμημάτων.
Σε γενικές γραμμές οι θάλασσες θα είναι κατάλληλες για κάθε είδους δραστηριότητα το Σαββατοκύριακο. Εξαίρεση αποτελεί μόνο το ΣΑΒΒΑΤΟ στα νησιά του βορείου Αιγαίου. Εδώ οι βοριάδες θα αγγίζουν και τα 7 μποφόρ, όπως και στα παράκτια τμήματα της Θράκης. Πρόσκαιρα όμως καθώς από τις βραδυνές ώρες του Σαββάτου και έπειτα, οι άνεμοι εδώ θα κοπάσουν.
– Στο ίδιο μοτίβο θα κυλίσει και η Δευτέρα αλλά και η Πρωτομαγιά. Εξασθενημένοι δηλαδή οι άνεμοι, καλές θάλασσες και καιρικές συνθήκες.