Στις ηπειρωτικές και ορεινές περιοχές φαίνεται να Περιορίζεται η αστάθεια  που σημειώνεται  την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο.

Πιο αναλυτικά, αύριο Πέμπτη αναμένονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικές μπόρες και καταιγίδες στα ορεινά κατά μήκος του ηπειρωτικού κορμού στην κεντρική και βόρεια-δυτική χώρα, με έμφαση στην Ήπειρο, την Δυτική Στερεά, καθώς και στην ορεινή Πελοπόννησο. Στην υπόλοιπη χώρα βελτιωμένος καιρός με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα δώσουν σποραδικές μπόρες στην υπόλοιπη βόρεια ορεινή χώρα.

Άνεμοι μεταβλητοί στα ηπειρωτικά και στο Αιγαίο βόρειοι 4-6 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη: Θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με ανάπτυξη κάποιων τοπικών νεφώσεων στην ορεινή ζώνη το απόγευμα. Άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία έως 28-29 βαθμούς.

Αττική: Γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι βόρειοι μέτριοι. Θερμοκρασία αμετάβλητη.

Την Παρασκευή η αστάθεια θα περιοριστεί ακόμα περισσότερο, καθώς θα σημειωθούν τις μεσημβρινές ώρες μπόρες και σποραδικές καταιγίδες στις ορεινές περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και τοπικά στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι βελτιωμένος με τοπικές νεφώσεις.

Άνεμοι μεταβλητοί στα ηπειρωτικά και στο Αιγαίο βόρειοι 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Θεσσαλονίκη: Γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία αμετάβλητη.

Αττική: Γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι βόρειοι μέτριοι. Θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Το Σάββατο προβλέπονται κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας, καθώς και την ορεινή Πελοπόννησο, ωστόσο ενδέχεται να είναι λίγο πιο γενικευμένες στην Μακεδονία.

Άνεμοι μεταβλητοί στα ηπειρωτικά και στο Αιγαίο βόρειοι 4-6 μποφόρ. Θερμοκρασία αμετάβλητη.

Θεσσαλονίκη: Θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα δώσουν τοπικές μπόρες ή καταιγίδες κυρίως στην γύρω ορεινή ζώνη. Άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία αμετάβλητη.

Αττική: Γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι βόρειοι μέτριοι. Θερμοκρασία αμετάβλητη.

Να σας θυμίσουμε να γίνετε μέλος της ομάδας μας στο facebook  ΕΔΩ για να ενημερώνεστε για ότι νεότερο προκύπτει αλλά και για να απολαμβάνετε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.