χαρτς προειδοποιησεων

Νέα πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού αναμένεται τις επόμενες ώρες με βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Δείτε τον αναλυτικό χάρτη φαινομένων.

Η Τετάρτη (21/11/2018) όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δελτίο μας, θα χωριστεί σε δύο μέρη. Νωρίς το πρωί βροχές αλλά και καταιγίδες θα επηρεάσουν τη δυτική κυρίως Ελλάδα και το Ιόνιο (διακεκομμένες γραμμές), ενώ μέσα στο πρωί τα φαινόμενα θα μετακινηθούν ανατολικά (συμπαγείς γραμμές), στο ανατολικό Αιγαίο, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Τα φαινόμενα εδώ ενδέχεται να επιμείνουν έως και το βράδυ, ωστόσο μετά το μεσημέρι θα έχουν την τάση να εξασθενήσουν και θα έχουν πιο τοπικό και παροδικό χαρακτήρα. Ιδιαίτερη προσοχή στο ανατολικό Αιγαίο όπου μέχρι και το μεσημέρι οι άνεμοι θα φτάνουν και τα 70km/h. Σταδιακή εξασθένηση αναμένεται μετά το απόγευμα.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με κάποιες βροχές ασθενούς έως μέτριας έντασης. Ωστόσο, στα δυτικότερα του νομού τα φαινόμενα ενδέχεται πρόσκαιρα να είναι ισχυρά. Τα φαινόμενα μέσα στο πρωί θα περιοριστούν στα ανατολικότερα του νομού για να σταματήσουν μέχρι το μεσημέρι.

Στην Αττική περιμένουμε κάποιες βροχές στο νομό ή και καταιγίδες (μικρή πιθανότητα) στα νότια και ανατολικά του νομού μέσα στα ξημερώματα-πρωί, οι οποίες γρήγορα θα σταματήσουν και θα δώσουν τη θέση τους σε ηλιοφάνεια μέσα κατά τις προμεσημβρινές ώρες.

χαρτς προειδοποιησεων