Περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά και τοπικές βροχές στο Νότιο Αιγαίο

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Την Παρασκευή 17/1 αναμένεται ηλιοφάνεια στα περισσότερα ηπειρωτικά με ομίχλες και περιορισμένη ορατότητα το πρωί κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

Στην Εύβοια και πιθανώς την Ανατολική Στερεά υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών κυρίως στα ορεινότερα τμήματα.

Τοπικές βροχές θα σημειώνονται στην Κρήτη κατά διαστήματα, και πιθανώς στις Κυκλάδες.

Στην Ρόδο και το Καστελλόριζο θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6-7 και τοπικά 8 μποφορ στα πελάγη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 10 στα κεντρικά και βόρεια, από 3 έως 14 στα δυτικά και νότια, από 3 έως 11 στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 6 έως 15 στα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5-6 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 10 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 9 βαθμούς.

 

Την Σάββατο 18/1 αναμένεται ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές με περιορισμένη ορατότητα το πρωί στα ηπειρωτικά.

Πρόσκαιρες ασθενείς βροχές είναι πιθανό να σημειωθούν στην Εύβοια και τις Κυκλάδες.

Στην Κρήτη, την Ρόδο και το Καστελλόριζο θα σημειώνονται τοπικές ασθενείς βροχές τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6-7 και τοπικά 8 μποφορ στα πελάγη με σταδιακή εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 9 στα κεντρικά και βόρεια, από 3 έως 13 στα δυτικά και νότια, από 2 έως 10 στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 6 έως 13 στα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 10 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 8 βαθμούς.