Καλοκαιρία θα επικρατήσει στις περισσότερες περιοχές ωστόσο θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Την Τετάρτη 18/3 αναμένεται αρχικά βελτιωμένος καιρός.

Το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά και θα σημειωθούν τοπικές ασθενείς βροχές στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και τις βραδυνές ώρες κατά τόπους στην Ανατολική Στερεά και την Εύβοια.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί στο Αιγαίο 6-7 και τοπικά 8-9 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 16 στα κεντρικά και βόρεια , από 4 έως 19 στα δυτικά και νότια, από 4 έως 15 στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 8 έως 14 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός ενώ το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5-6 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται αρχικά ηλιοφάνεια ωστόσο αργότερα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές ασθενίς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 12 βαθμούς.

 

Την Πέμπτη 19/3 αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες θα είναι πυκνότερες στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο.

Πιθανότητα τοπικών βροχών υπάρχει στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 6-7 και τοπικά 8 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 15 στα κεντρικά στα βόρεια, από 5 έως 17 στα δυτικά και νότια, από 5 έως 13 στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 8 έως 12 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοανατολικοί 5-6 και τοπικα 7 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς.