Πρόσκαιρη ενίσχυση των βοριάδων και μικρή πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα βορειοανατολικά

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Την Πέμπτη 23/1 αναμένεται ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3-5 μποφορ και στο Αιγαίο 6-7 και τοπικά 8 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 12 στα κεντρικά και βόρεια, από 3 έως 14 στα δυτικά και νότια, από 2 έως 12 στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 6 έως 15 στα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3-4 και αργότερα 6 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5-6 μποφορ με γρήγορη εξασθένηση και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 9 βαθμούς.

 

Την Παρασκευή 24/1 αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά.

Στην δυτική Ελλάδα θα επικρατούν τοπικές νεφώσεις οι οποίες πρόσκαιρα θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές ασθενείς βροχές στα Επτάνησα και πιθανόν στην βορειοδυτική Πελοπόννησο και την Αιτωλοακαρνανία.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 4-5 μποφορ στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 9 στα κεντρικά και βόρεια, από 3 έως 13 στα δυτικά και νότια, από 1 έως 10 στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 6 έως 12 στα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3-4 και αργότερα 6 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 10 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 8 βαθμούς.