Καλός θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο, με τοπικές μπόρες να σημειώνονται την Κυριακή στα ορεινά

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Το Σάββατο 25/4 αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά.

 

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5-6 μποφορ στο Νότιο Αιγαίο και μεταβλητοί στα υπόλοιπα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 στα κεντρικά και βόρεια, από 7 έως 20 στα δυτικά και νότια, από 8 έως 21 στα ανατολικά ηπειρωτικά, και από 11 έως 17 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς.

 

Την Κυριακή 26/4 αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις οι οποίες θα αυξηθούν το απόγευμα στα βόρεια ορεινά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινότερα της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, καθώς και στον Έβρο.

Οι άνεμοι θα πνέουν απο δυτικές διευθύνσεις 4-5 μποφορ στο Νότιο Αιγαίο και μεταβλητοί στα υπόλοιπα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 22 στα κεντρικά και βόρεια, από 8 έως 20 στα δυτικά, από 9 έως 23 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, και από 12 έως 19 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Το απόγευμα υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς.