Σταδιακή ύφεση θα παρουσιάσει ο καιρός με τις βροχές να περιορίζονται στα ανατολικά και νότια

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Την Τρίτη 26/11 αναμένονται αρχικά τοπικές βροχές στην Μακεδονία, τον Έβρο, τα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο, οπού και θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες.

Τα φαινόμενα υποχωρήσουν μέσα στην ημέρα και θα περιοριστούν στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 4-5 και τοπικά 6 μποφορ και στα νότια από δυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και βόρεια, από 12 έως 18 στα δυτικά, από 12 έως 17 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 14 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα για τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 16 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με παροδικές βροχές τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 15 βαθμούς.

 

Την Τετάρτη/11 αναμένεται γενικά βελτιωμένος καιρός με τοπικές νεφώσεις οι οποίες είναι πιθανό να δώσουν πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα νότια τμήματα της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας, την Εύβοια και την Κρήτη, τις πρωινές ώρες.

Τις βραδυνές ώρες τοπικές βροχές αναμένονται στο Ιόνιο και τα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 4-5 μποφορ και στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και βόρεια, από 11 έως 17 στα δυτικά, από 12 έως 17 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 14 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιδυτικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 16 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατούν λίγες νεφώσεις οι οποίες πρόσκαιρα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς.