Καλός θα είναι γενικά ο καιρός, με άστατο καιρό ωστόσο τις απογευματινές κυρίως ώρες στα ηπειρωτικότερα και ορεινότερα τμήματα

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Την Τρίτη 28/4 αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά στα ορεινά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες και καταιγίδες στα ορεινά ηπειρωτικά, ενώ στην Μακεδονία και την Θράκη θα επηρεαστούν και πεδινότερα τμήματα κυρίως στην Ανατολική Μακεδονία.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 στα βόρεια, από 12 έως 23 στα δυτικά και νότια, από 11 έως 23 στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, και από 13 έως 20 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Το απόγευμα υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς.

 

Την Τετάρτη 29/4 αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα αυξηθούν στα ορεινότερα και δυτικότερα τμήματα και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στην Ήπειρο και κυρίως στα ηπειρωτικότερα τμήματα της ευρύτερης δυτικής χώρας.

Αργότερα βροχές και τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν στην ορεινή Θεσσαλία και στα ενδότερα τμήματα της Μακεδονίας, και αργότερα πιθανώς σε πεδινότερα τμήματα της Κεντρικής Μακεδονίας, πρόσκαιρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν απο δυτικές διευθύνσεις 4-5 μποφορ στο Ιόνιο και το Νότιο Αιγαίο και Νότιοι 4-5 μποφορ στο υπόλοιπο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 στα κεντρικά και βόρεια, από 11 έως 20 στα δυτικά και νότια, από 12 έως 24 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, και από 12 έως 21 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές μπόρες ή καταιγίδες το απόγευμα, ενώ πρός τις βραδινές ώρες υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής και στην πόλη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς.