Οι Καταιγίδες παραμένουν και αύριο Δευτέρα 17/6/2018 στην χώρα μας αν και θα περιοριστούν σε ηπειρωτικότερες περιοχές , διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση μας .

 

Για αύριο Δευτέρα οι νεφώσεις στα ηπειρωτικά γρήγορα θα αυξηθούν κατά τις μεσημβρινές ώρες και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες στα περισσότερα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας.

Στα νησιά, τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στην Κρήτη και στα νησιά του βορειόανατολικού και νότιου  Αιγαίου. Στο Ιόνιο τα φαινόμενα θα είναι περισσότερο μεμονωμένα.

Στην Αττική τοπικές νεφώσεις κατά τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες που θα δώσουν τοπικές βροχές-καταγίδες στα βορειότερα και ορεινότερα τμήματα του νομού . Ωστόσο δεν αποκλείεται πρόσκαιρα να επηρεαστεί μέρος του λεκανοπεδίου από τοπικές μπόρες .

Στην Θεσσαλονίκη , τοπικές νεφώσεις που κατά τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες θα δώσουν τοπικές βροχές και καταιγίδες με έμφαση τα ορεινότερα και ανατολικότερα τμήματα του νομού .Πιθανότητα να επηρεαστεί από τοπικές μπόρες έχει και η πόλη της Θεσσαλονίκης.

Στο παρακάτω χάρτη βλέπετε τις περιοχές οπού θα έχουμε τοπικές βροχές και καταιγίδες .