Ο καιρός δεν θα παρουσιάσει κάποια ιδιαίτερη αλλαγή αύριο 13/7 με εξαίρεση κάποιες περιοχές της χώρας μας όπου θα έχουμε περιορισμένη αστάθεια .

Αναλυτικότερα,  αρχικά ο καιρός  θα είναι αίθριος στο σύνολο της χώρας με κάποιες τοπικές συννεφιές να αρχίζουν να σχηματίζονται κατά τις μεσημβρινές ώρες  στα ορεινά του ηπειρωτικού κορμού της χώρας. Οι νεφώσεις αυτές προς τις απογευματινές ώρες ίσως δώσουν κάποιες τοπικές μπόρες στις ορεινές  και ηπειρωτικότερες περιοχές  της Ανατολικής Μακεδονίας (κυρίως στα βόρεια τμήματα της Ανατολικής Μακεδονίας) , στις ορεινές και ηπειρωτικότερες περιοχές της Θράκης (κατά βάση στην Δυτική Θράκη) και στα ορεινά της Χαλκιδικής . Κάποιες πολύ μεμονωμένες μπόρες ίσως επηρεάσουν και κάποιες πεδινότερες περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας. Μικρή αλλά υπαρκτή πιθανότητα να υπάρξουν κάποιες πολύ τοπικές μπόρες στα ορεινά του υπόλοιπου ηπειρωτικού κορμού (κυρίως στον Όλυμπο και την Πίνδο)

Η θερμοκρασία χωρίς κάποια αξιόλογη μεταβολή από 17 εως 32 στα ορεινά , από 20 εως 36 στα ηπειρωτικά , από 23 εως 34 στα παραθαλάσσια , και 24 εως στα 32 στα νησιωτικά τμήματα .

Οι άνεμοι βόρειοι – βορειοδυτικοί 3 εως 5 μποφόρ στο βόρειο Αιγαίο (εξαίρεση το βορειανατολικό Αιγαίο όπου οι άνεμοι θα είναι βορειανατολικοί) . Στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο βορειοδυτικοί από 5 εως 7 μποφόρ ( ανατολικά της Κρήτης τοπικά οι άνεμοι θα φτάνουν  και τα 8 μποφόρ)