Μετά την σημερινή μέρα με αρκετές μπόρες σε μεγάλο κομμάτι του ηπειρωτικού κορμού  , η αστάθεια θα διατηρηθείκαι αύριο Παρασκευή  ωστόσο θα περιοριστεί στις ηπειρωτικότερες και ορεινότερες περιοχές .

Πιο αναλυτικά αύριο αναμένονται τοπικές μπόρες κυρίως στα ορεινά του συνόλου της βόρειας χώραw  οι οποίες κατά τις απογευματινές ώρες και κυρίως στην Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη δεν αποκλείεται να απασχολήσουν και πεδινές-παραθαλάσσιες περιοχές . Επίσης τοπικές μπόρες θα έχουμε στην Ήπειρο και την Δυτική Θεσσαλία με έμφαση τις ορεινές περιοχές ( ιδίως κατά μήκος της Πίνδου ) . Ακόμη , στην Ανατολική Θεσσαλία και την Στερεά ( κυρίως την ανατολική ) θα έχουμε νεφώσεις οι οποίες ιδίως κατά τις μεσημβρινές -απογευματινές ώρες δώσουν κάποιες τοπικές μπόρες στα ορεινά κατά βάση .

Στην Αττική υπάρχει πιθανότητα  για κάποιες τοπικές μπόρες κατά τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες  στα βόρεια του νομού κατά βάση με έμφαση τα ορεινά. Παρόμοιο σκηνικό και στην Θεσσαλονίκη με κάποιες μπόρες στα ορεινά ιδίως στα ανατολικά τμήματα του νομού , με μικρή πιθανότητα οι μπόρες αυτές να επηρεάσουν πεδινά τμήματα ή το κέντρο της πόλης .

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειανατολικοι 4-5 μποφόρ ( τοπικά εως 6 μποφόρ) στο Βόρειο Αιγαίο και βορειοδυτικοί 4-5 μποφόρ στο Νότιο Αιγαίο , στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ . Στα ηπειρωτικά οι άνεμοι θα είναι ασθενείς από μεταβλητές διευθύνσεις με εξαίρεση την Θράκη οπού θα έχουμε βορειανατολικούς ανέμους 3-4 μποφόρ .

Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα απο 14 εως 27 στα ηπειρωτικά , ενώ απο 18 εως 25 στα παραθαλάσσια νησιωτικά τμήματα .

Για παιρετέρω ενημέρωση και πλούσιο φωτογραφικο υλικό μπορείτε να γίνετε μέλος της ομάδας μας στο facebook ΕΔΩ