Υποχωρεί η αστάθεια σταδιακά, ενώ ταυτόχρονα η θερμοκρασία σημειώνει άνοδο μετά τα μέσα της εβδομάδας

Τετάρτη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες στα ηπειρωτικά θα είναι αυξημένες και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα ορεινά, κατά τόπους και σε ορισμένα πεδινά τμήματα της Μακεδονίας και της ΒΔ Θεσσαλίας.

Στα υπόλοιπα τμήματα ο καιρός θα είναι καλός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3-4 και τοπικά στα νότια έως 5 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς στα βόρεια, από 15 έως 28 στα κεντρικά, ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 14 έως 24 βαθμούς στα δυτικά (Στην Ήπειρο θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη). Στο Αιγαίο θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς.

Πέμπτη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Λίγες τοπικές μπόρες θα σημειωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά τμήματα.

Οι άνεμοι θα πνέουν απο νότιες διευθύνσεις 3-4 και στα νότια δυτικοί έως 5 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς στα βόρεια, από 15 έως 30 στα κεντρικά, ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 14 έως 27 βαθμούς στα δυτικά. Στο Αιγαίο θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς.