Παραμένει η αστάθεια στα βόρεια και αύριο (Τετάρτη 6/6/2018) εξαιτίας μικροδιαταραχής η οποία διασχίζει τη βόρεια χώρα. Καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν κυρίως τις μεσημβρινές/απογευματινές ώρες σε αντίθεση με σήμερα που όπως τονίσαμε ΕΔΩ θα εκδηλωθούν κατά βάση τις βραδινές ώρες.

Αναλυτικότερα αύριο Τετάρτη προβλέπονται νεφώσεις οι οποίες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες τις μεσημβρινές ώρες στα βόρεια ορεινά κυρίως, ενώ πρός τις απογευματινές ώρες θα επηρεαστούν και περισσότερα τμήματα της Μακεδονίας και κυρίως τα δυτικότερα της Θράκης. Τοπικές βροχές και καταιγίδες ίσως απασχολήσουν και τα ορεινά της κεντρικής χώρας.

Η θερμοκρασία αναμένεται να αγγίξει και τους 33-35°C σε πεδινά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Πελοποννήσου.

Θεσσαλονίκη: Αίθριος αρχικά καιρός, με τοπικές μπόρες και καταιγίδες το μεσημέρι στα γύρω ορεινά, ενώ προς το απόγευμα θα επηρεαστούν και πεδινά τμήματα. Η θερμοκρασία δε θα ξεπεράσει τους 32°C.

Αττική: Γενικά αίθριος καιρός το άνω διάστημα, με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τοπικά τους 33-34°C.

καταιγίδες χάρτης πρόγνωση