Περιορίζεται η αστάθεια αύριο Τρίτη (29/05/2018) στην χώρα μας. Δείτε την πρόγνωση καιρού της ομάδας μας και τον προγνωστικό μας χάρτη.

Με κατά κύριο λόγο αίθριο καιρό θα ξεκινήσει ο καιρός αύριο στην χώρα μας , ωστόσο θα έχουμε κατά τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες μπόρες σε μέρος του ηπειρωτικού κορμού. Πιο αναλυτικά στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη κατά τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες θα έχουμε τοπικές μπόρες με έμφαση τις ορεινότερες-ηπειρωτικότερες περιοχές οι οποίες υπάρχει μικρή πιθανότητα πρόσκαιρα να επηρεάσουν και πεδινές-παραθαλάσσιες  περιοχές (αυτή η πιθανότητα είναι πιο αυξημένη ωστόσο στο Βόρειο Έβρο). Στην κεντρική Μακεδονία οι μπόρες θα αφορούν σχεδόν αποκλειστικά τις ορεινότερες περιοχές με πολύ μικρή την πιθανότητα να επηρεάσουν τοπικά πεδινές περιοχές, στη Δυτική Μακεδονία θα έχουμε τοπικές μπόρες κατά τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες με έμφαση τις ορεινές περιοχές και ιδίως στις περιοχές κοντά στην Πίνδο. Στην Ήπειρο (κατά βάση στην Ανατολική Ήπειρο) και στην δυτική Θεσσαλία  θα έχουμε τοπικές μπόρες στις ορεινότερες-ηπειρωτικότερες περιοχές με έμφαση την οροσειρά της Πίνδου. Τέλος , πιθανότητα για τοπικές μπόρες/όμβρους θα έχουμε στα ορεινά στο εσωτερικό της Πελοποννήσου και σε ορεινές περιοχές της Βόρειας Κρήτης ή και της Ρόδου (εδώ ίσως έχουν πρόσκαιρα έντονο χαρακτήρα με πιθανότητα να επηρεάσουν και πεδινότερα τμήματα προς το απόγευμα).

Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή από 14 εως 27 βαθμούς στα ηπειρωτικά και από 18 εως 25 στα παραθαλάσσια και νησιωτικά τμήματα .

Οι άνεμοι βόρειοι-βορειανατολικοί στο βόρειο Αιγαίο 5-6 μποφόρ και βόρειοι-βορειοδυτικοί στο νότιο Αιγαίο 5-7 μποφόρ. Ενώ στο Ιόνιο οι άνεμοι θα είναι ασθενείς μεταβλητών διευθύνσεων.

Για να παρακουλουθείτε όλα τα βιντεο της σελίδας μας ακολουθήστε το κανάλι μας το youtube ΕΔΩ, ενώ για να μένετε απόλυτα καιρικά ενημερωμένοι ακολουθήστε την ομάδα μας στο facebook ΕΔΩ.