Κάτι από φθινόπωρο θα θυμίσει ο καιρός την Τρίτη 15 Μαίου στο σύνολο της Ηπείρου και πρόσκαιρα στη Δυτική Μακεδονία. Αναλυτικότερα:

ΗΠΕΙΡΟΣ:
Η μέρα θα ξεκινήσει ήδη από το πρωί με κατά περιόδους αυξημένη συννεφιά. Ήδη από τις προμεσημβρινές ώρες θα εκδηλώνονται μπόρες και διάσπαρτες καταιγίδες ακόμη και στα παράκτια τμήματα. Αξιόλογες βροχές θα δεχθεί και η Κέρκυρα. Τα φαινόμενα μεταξύ μεσημεριανών και απογευματινών – πρώτων βραδινών ωρών θα ενταθούν στο εσωτερικό της Ηπείρου. Οι βροχοπτώσεις θα έχουν έντονο έως πολύ έντονο χαρακτήρα κατά μήκος της Πίνδου. Ισχυρές βροχές- καταιγίδα και στα Γιάννενα. Καταιγίδα και στην Άρτα. Βελτίωση του καιρού από τις βραδινές ώρες.

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:
Οι καταιγίδες που θα εκδηλώνονται στην Πίνδο θα κινούνται ανατολικότερα εξασθενημένες. Έτσι κυρίως προς τις μεσημεριανές ώρες θα εκδηλώνονται τοπικές βροχές ή πρόσκαιρες καταιγίδες. Βελτίωση και εδώ από τις βραδινές ώρες.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:
Η μέρα ξεκινάει με αραιές συννεφιές αλλά και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Προς το μεσημέρι οι συννεφιές αυτές θα αυξηθούν πρόσκαιρα και κυρίως προς το βράδυ δεν αποκλείεται να δώσουν τοπικές καταιγίδες κατά μήκος των συνόρων. Όσο νοτιότερα τόσο μικραίνει και η πιθανότητα για βροχή.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Αραιές συννεφιές κατά περιόδους. Προς το μεσημέρι και κυρίως το απόγευμα αυτές θα αυξηθούν πρόσκαιρα. Η πιθανότητα να επηρεαστεί η ευρύτερη περιοχή από τα παραπάνω φαινόμενα είναι ιδιαίτερα μικρή.