Το Oxy Pure Bar ξεκίνησε από τον Aryavir Kumar φέτος τον Μάϊο. Αν κι απ’ έξω μοιάζει με ένα οποιοδήποτε άλλο μπαρ, από μέσα έχει μια μοναδική και ιδιαίτερη “κουζίνα” καθαρού οξυγόνου.

Οι είκοσι εκατομμύρια κάτοικοι του Νέο Δελχί εξακολουθούν να πνίγονται και να βήχουν σήμερα από το πυκνό νέφος που καλύπτει την πρωτεύουσα της Ινδίας, με τις αρχές να έχουν κηρύξει κατάσταση υγειονομικής έκτακτης ανάγκης και να έχουν ζητήσει την αναστολή της λειτουργίας των σχολείων και όλων των οικοδομικών εργασιών.

Η ατμοσφαιρική ρύπανση στο Νέο Δελχί τις τελευταίες ημέρες είναι η χειρότερη που έχει καταγραφεί στη μεγαλούπολη τα τελευταία χρόνια, με Ινδούς αξιωματούχους να την έχουν χαρακτηρίσει «θάλαμο αερίων».

Παρ’ όλα αυτά οι κάτοικοι βρήκαν μια λύση, έστω και προσωρινή.

Το Oxy Pure India ξεκίνησε από τον Aryavir Kumar φέτος τον Μάϊο. Αν κι απ’ έξω μοιάζει με ένα οποιοδήποτε άλλο μπαρ, από μέσα έχει μια μοναδική και ιδιαίτερη “κουζίνα” καθαρού οξυγόνου.

Η θεραπεία στο μπαρ υπόσχεται απώλεια κιλών, βελτίωση της μνήμης, συγκέντρωση, τόνωση της ενέργειας του οργανισμού και θεραπεία κατά της κατάθλιψης. Ακόμα βοηθάει στην καταπολέμηση του χανγκόβερ, του τζετ λαγκ καθώς και αύξηση της ερωτικής διάθεσης.

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε γεύση θελήσουν και να απολαύσουν τα οφέλη της θεραπείας.

Μπορείς να κοστολογήσεις τον καθαρό αέρα; Αυτό το μπαρ το κάνει τοποθετώντας την τιμή περίπου στα 4 ευρώ τα 10 λεπτά.

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε “άρωμα” βανίλια, κεράσι, φουντούκι, μέντα, ευκάλυπτο, γαρδένια, κανέλλα, λεβάντα και πολλά ακόμα.

Ενώ οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν και κοκτέιλ αέρα, μια μείξη ποτού και αέρα, όπως περιγράφεται στην ιστοσελίδα του μπαρ.