Χιονοπτώσεις ασθενούς-μέτριας έντασης δέχεται κατά περιόδους η Μόσχα τις τελευταίες μέρες. Συνδεόμαστε με 2 ζωντανές κάμερες στο κέντρο της πόλης για να απολαύσουμε ζωντανά την χιονόπτωση και να δούμε την πόλη στα λευκά.

Στην διάρκεια της νύχτας-πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης  αναμένεται οι χιονοπτώσεις να αποκτήσουν πρόσκαιρα έντονο χαρακτήρα με ταυτόχρονη άνοδο της θερμοκρασίας, αυτή την στιγμή η θερμοκρασία κυμένεται κάτω από τους -10 και αναμένεται να αποκτήσει οριακά θετικές τιμές στο τέλος της χιονόπτωσης.

Καθώς αναμένεται περεταίρω επέκταση του Αζορικού βορειανατολικότερα που θα εκτοπίσει τις ψυχρές αέριες μάζες βορειανατολικότερα. Έτσι θα έχουμε πέρασμα θερμού μετώπου από την δυτική-κεντρική Ρωσία που αναμένεται να δώσει και αυτή την έξαρση στην Μόσχα.

Στον αεροχείμαρο αποτυπώνεται πως η ροή των ατλαντικών χαμηλών ωθεί τον Αζορικό αντικυκλώνα(δυτικά της Ισπανίας) να κινηθεί βορειανατολικότερα.

Τώρα ας συνδεθούμε με 2 σημεία στο κέντρο της πόλης. Η πρώτη κάμερα βρίσκεται σε ένα πάρκο στο κέντρο της πόλης, ουσιαστικά δίπλα στην κόκκινη πλατεία. Μπορείτε να την δείτε live http://95.215.176.83:10090/video58.mjpg (αντιγράψτε τον σύνδεσμο). H δεύτερη εντοπίζεται στους κεντρικούς δρόμους γύρω από την πλατεία Academician Sakharov και μπορείτε να την δείτε  ΕΔΩ .